maanantai 9. tammikuuta 2012

2012


Viime päivityksestä onkin ehtinyt jo vierähtää tovi mutta sehän kertoo vain kiireestä minkä alppihiihto on mukanaan tuonut. Ilman meteorologian tutkintoa, voin todeta että syksy ja alkutalvi ovat olleet ennätyslämpimiä. Tämä näkyy valitettavasti myös tässä lajissa. Kilpailuja on jouduttu siirtämään ja perumaan tasaiseen tahtiin, Suomessa sekä muualla Euroopassa.
Viime viikkojen harjoituslaskut ollaan päästy laskemaan kuitenkin hyvissä olosuhteissa ja vieläpä lähellä kotia. Pyhätunturin lisäksi laskutekniikan timantin hiominen on tapahtunut Suomutunturilla jossa olosuhteet olivat yhdellä sanalla kuvailtuna, täydelliset. Rinteiden vieressä sijaitseva hotelli Suomutunturi, oli kasvanut monien huoneistojen ja huoneiden lisäksi tyylikkäällä kuntosalilla. Tämä tuleekin tarpeeseen rinteiden ulkopuolella tapahtuvassa harjoittelussa.
Viimeiset 9 päivää vietin Norjan Oppdalissa. Ohjelmassa oli neljä pujottelu sekä 2 suurpujottelu kilpailua. Ainoa mainitsemisen arvoinen kilpailu, oli toinen suurpujotteluista. Siinä sijoituin kolmanneksi. Kisan voitti Norjan, Adrian Sejersted. Näille turskan kasvattamille reisille tappiota kärsin 1.02 sekuntia.
Tulevien viikkojen ohjelma on vielä hieman auki, mutta kompassi on suunnattu Etelä-Ruotsin suuntaa jossa kilpaillaan 2 suurpujottelua. Kuluvan kuukauden lopussa on tarkoitus palata vielä Keski-Eurooppaan, harjoittelemaan sekä kilpailemaan.  Uuden vuoden lupauksena, lupaan päivittää blogiani aktiivisemmin. Seuraava päivitys tuleekin heti seuraavan voitetun fis-kilpailun jälkeen.
-Arttu

                                      

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti